Mobil3
Gjuta i betong. Betong är ett levande material, vackert som det är. Med Annie Sloan Chalk Paint™ kan du skapa precis de effekter du vill och ge dina föremål ännu mer levande nyanser.

Välkommen!

Gjuter du och skapar dina egna föremål i betong? Varmt välkommen till en betongfärgad och samtidigt färgglad värld! Med Annie Sloan Chalk Paint™ kan du måla på betong och skapa intressanta effekter som rosteffekt, ärgat och patinerat. Lika bra för ute som inne. Du kan även förvandla "vad som helst" till något som liknar betong, härligt när återbruk blir viktigare och viktigare. Förändra och försköna med färg!

Annie´s färg är originalet bland de färger som ibland kallas kalkfärger. Annie forskade fram sin färg för snart 30 år sedan!  Vi är miljontals trogna fans över hela världen av Annie och hennes magiska färg. Varmt välkommen in i denna underbara värld du också!

Fäster på så gott som alla material och underlag.
Allra oftast inget förarbete.
Skapar intressanta effekter.
Oändliga möjligheter att kulörmixa. Ren njutning och sååå rolig att måla med!
Givetvis vattenbaserad och giftfri. Låt kreativiteten flöda!

Vill du ge dina betongföremål extra patina?
Ska de bli rostiga eller kanske som ärgad koppar? 
Med Chalk Paint™ är det enkelt och jättekul! Färgen ger dig oändliga möjligheter till kreativt skapande. 

monicasbutik.se tar emot dig när du handlar här på betongfärgat. Butiken är väletablerad, känd för sitt vänliga engagemang och sina snabba leveranser. Välkommen!

Monicas Butik finns också att besöka för inspiration, tips och råd om all slags målning med Chalk Paint™. Ett underbart läge på landet nära havet gör det till en härlig utflykt.
Välkommen!

monica@monicalehrbacker.se

0346-10401
Eftra Heden 709
311 96 Heberg